H2-Drive ook voor bedrijfswagens

Ook met een bedrijfswagen die op waterstof rijdt profiteert u van de voordelen van H2-Drive. U kunt hiervoor uw huidige Volkswagen bedrijfswagen om laten bouwen naar een waterstofauto.

Korting voor bedrijfswagens

Met het H2-Stimuleringspakket krijgt u 50% korting op het tanken van waterstof. Ook ontvangt u een gratis ophaalservice wanneer u met een lege tank langs de weg komt te staan. Daarnaast biedt het pakket een gratis zomer- en wintercontrole voor uw bedrijfswagen. Mocht het waterstoftankstation in Arnhem defect zijn, kunt u met dit pakket aanspraak maken op vervangend vervoer. Het H2-Stimuleringspakket biedt hiermee veel voordeel voor bedrijfswagens die rijden op waterstof.

Ombouwen naar waterstofauto

Heeft u een bedrijfswagen, maar rijdt deze nog niet op waterstof? Geen probleem. Bij Century in Hoogezand (Groningen) is het mogelijk om uw bedrijfswagen om te laten bouwen naar een waterstofauto. Century levert deze dienst voor Volkswagen bedrijfswagens. Ook verzorgt Century het onderhoud aan deze bedrijfswagens. Samen met u maken zij afspraken over hoe zij op afstand onderhoud en service voor uw bedrijfswagen op waterstof organiseren.

Deel deze pagina: