Img Hero Small 01

Belangrijke telefoonnummers

Ophaalservice bij lege tank

Komt u stil te staan door een lege tank? Bel dan de alarmcentrale via 0570-200999.

De alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar en zorgt dat u wordt geholpen, bijvoorbeeld door de dealer van uw automerk. U wordt naar het dichtstbijzijnde waterstoftankstation vervoerd. Van deze service kunt u maximaal 5 keer gebruikmaken naast die van het vervangend vervoer, alleen binnen Nederland.

Vervangend vervoer bij uitval tankstation

Dreigt uw brandstof op te raken omdat het tankstation in Arnhem (aantoonbaar) defect is en niet binnen 4 uur gereed? Bel dan ook met de alarmcentrale via 0570-200999.

De alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar en zorgt dat u wordt geholpen, bijvoorbeeld door de dealer van uw automerk. U krijgt maximaal 1 dag vervangend vervoer. Als u de vervangende auto langer wilt gebruiken, krijgt u 25% korting op het huurtarief. U kunt maximaal 5 keer van deze service gebruikmaken naast die van de ophaalservice bij stranding, alleen binnen Nederland.

Melding vermissing of diefstal tankkaart

Meld vermissing of diefstal direct. Dit kan 24 uur per dag door in te loggen op uw Driver Dashboard. Maak daarom nu alvast een account aan via https://www.mtc.nl/inloggen. Blokkeren kan ook via H4 Lease via telefoonnummer 0570-200999, tijdens kantooruren.

 

Deel deze pagina: