De actie H2-Drive

Kies ook voor het allernieuwste groene vervoermiddel: de waterstofauto. En ontvang via H2-Drive een H2-Stimuleringspakket. Met 50% korting op tanken en nog veel meer voordeel. Deze actie is bedoeld voor mensen die maximaal 30 kilometer van het centrum van Arnhem wonen en/of werken; in Nederland. Zo ontzorgen we u als pionier van het waterstofrijden.

Diverse H2-modellen

Belangrijke voorwaarde van de actie H2-Drive is dat u een waterstofauto koopt of leaset. Momenteel zijn er twee merken in de markt: de Hyundai Nexo en de Toyota Mirai.

Bekijk waterstofauto’s

Leasen of kopen

Wilt u een waterstofauto leasen? H4 Lease biedt u hiervoor diverse lease- en financieringsmogelijkheden. Een waterstofauto kopen kan in de regio Arnhem via twee verschillende aanbieders. Bij Herwers Hyundai Arnhem kunt u terecht voor de aanschaf van de Hyundai Nexo. Voor een Toyota Mirai bent u bij Toyota Louwman aan het juiste adres. Tweedehands, geïmporteerde Toyota Mirai's worden aangeboden door Ebby Road uit Eindhoven. Ook zijn er tweedehands waterstofauto's te vinden op www.gaspedaal.nl.

H2-Stimuleringspakket

Om u te ontzorgen bij het rijden op waterstof, is er het H2-Stimuleringspakket van H2-Drive. Dit pakket geeft u 50% korting op het tanken van waterstof bij het waterstoftankstation aan de Westervoortsedijk in Arnhem, tot een maximum van € 3.000 korting. Daarnaast biedt het H2-Stimuleringspakket diverse andere voordelen, om u te ontzorgen als pionier van het waterstofrijden. Maximaal 90 waterstofrijders kunnen een H2-Stimuleringspakket ontvangen, dankzij een subsidie van gemeente Arnhem en provincie Gelderland.

Inhoud H2-Stimuleringspakket

De voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor het H2-Stimuleringspakket van H2-Drive, moet u aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • U heeft na 11 december 2018 een waterstofvoertuig besteld. Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere rijders en zowel voor lease als koop.
  • U woont of werkt in Nederland binnen een straal van 30 km rondom het centrum van Arnhem (postcode 6811 CX, gemeten via https://nl.distance.to/).
  • U gaat het waterstoftankstation aan de Westervoortsedijk in Arnhem gebruiken.
  • U deelt uw ervaringen met de H2-Community.
  • U stelt geanonimiseerde tank- en rijdata ter beschikking voor onderzoek.

Aanvraagprocedure

U vraagt het H2-Stimuleringspakket eenvoudig aan. Doe dat op het moment dat u een getekend leasecontract heeft of een koopovereenkomst. U kunt het pakket dus al aanvragen voordat u de auto geleverd heeft gekregen. Op basis van uw aanvraag wordt bepaald of u voldoet aan de voorwaarden. Het H2-Stimuleringspakket wordt toegekend op basis van volgorde van aanvragen. U krijgt het pakket daadwerkelijk toegekend als u heeft aangetoond dat de auto aan u is geleverd.

H2-Stimuleringspakket aanvragen

Ambassadeur

Als deelnemer aan H2-Drive bent u een pionier; er zijn nog maar weinig mensen in Nederland die een waterstofauto rijden. Uw ervaringen delen we daarom graag met mensen die ook overwegen een waterstofauto te kopen. U bent daarom bereid om zo nu en dan uw ervaringen te delen, bijvoorbeeld op de H2-Community.

Vragen? Op de hoogte blijven?

  • Twijfelt u of aan de voorwaarden voldoet? Bijvoorbeeld of u maximaal 30 kilometer van het centrum van Arnhem woont of werkt?
    Stuur ons een e-mail via info@H2-drive.nl.
  • Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in H2-Drive en waterstofauto's? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. En volg ons op Twitter en LinkedIn.
Deel deze pagina: