De actie H2-Drive

Via H2-Drive kon u tot en met 24 juli 2020 een H2-Stimuleringspakket aanvragen. Met 50% korting op tanken en nog veel meer voordeel. Deze actie was bedoeld voor mensen die maximaal 30 kilometer van het centrum van Arnhem wonen en/of werken; in Nederland. Zo ontzorgden we hen als pionier van het waterstofrijden.

Diverse H2-modellen

Momenteel zijn er twee merken waterstofauto's in de markt: de Hyundai Nexo en de Toyota Mirai.

Bekijk waterstofauto’s

Leasen of kopen

Wilt u een waterstofauto leasen? H4 Lease biedt u hiervoor diverse lease- en financieringsmogelijkheden. Een waterstofauto kopen kan in de regio Arnhem via twee verschillende aanbieders. Bij Herwers Hyundai Arnhem kunt u terecht voor de aanschaf van de Hyundai Nexo. Voor een Toyota Mirai bent u bij Toyota Louwman aan het juiste adres. Tweedehands, geïmporteerde Toyota Mirai's worden aangeboden door Ebby Road uit Eindhoven. Ook zijn er tweedehands waterstofauto's te vinden op www.gaspedaal.nl.

H2-Stimuleringspakket

Om u te ontzorgen bij het rijden op waterstof, was er het H2-Stimuleringspakket van H2-Drive dat u tot en met 24 juli 2020 kon aanvragen. Met 50% korting op het tanken van waterstof bij het waterstoftankstation aan de Westervoortsedijk in Arnhem, tot een maximum van € 3.000 korting. Plus diverse andere voordelen, om u te ontzorgen als pionier van het waterstofrijden. Maximaal 90 waterstofrijders konden een H2-Stimuleringspakket ontvangen, dankzij een subsidie van gemeente Arnhem en provincie Gelderland.

Inhoud H2-Stimuleringspakket

De voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor het H2-Stimuleringspakket van H2-Drive, moest u aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • U heeft na 11 december 2018 een waterstofvoertuig besteld. Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere rijders en zowel voor lease als koop.
  • U woont of werkt in Nederland binnen een straal van 30 km rondom het centrum van Arnhem (postcode 6811 CX, gemeten via https://nl.distance.to/).
  • U diende uw aanvraag uiterlijk 24 juli 2020 in.
  • U gaat het waterstoftankstation aan de Westervoortsedijk in Arnhem gebruiken.
  • U deelt uw ervaringen met de H2-Community.
  • U stelt geanonimiseerde tank- en rijdata ter beschikking voor onderzoek.

Ambassadeur

Als deelnemer aan H2-Drive bent u een pionier; er zijn nog maar weinig mensen in Nederland die een waterstofauto rijden. Uw ervaringen delen we daarom graag met mensen die ook overwegen een waterstofauto te kopen. U bent daarom bereid om zo nu en dan uw ervaringen te delen, bijvoorbeeld op de H2-Community.

Vragen? Op de hoogte blijven?

  • Stuur ons een e-mail via info@H2-drive.nl.
  • Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in H2-Drive en waterstofauto's? Volg ons op Twitter en LinkedIn.
Deel deze pagina: