H2-Stimuleringspakket aanvragen

Wat mooi dat u het H2-Stimuleringspakket wilt aanvragen! We zetten voor u op een rij wat u nodig heeft om de aanvraag te kunnen indienen:

 • Bewijs dat u een waterstofauto heeft gekocht of geleaset:
  • Bij leasen: getekend leasecontract
  • Bij koop: koopovereenkomst
   Let op dat de datum zichtbaar is, en dat dit een datum na 11 december 2018 is.
 • Vraagt u een H2-Stimuleringspakket aan voor meer dan 1 auto? Vul dan de de-minimisverklaring in.
 • Woont u maximaal 30 kilometer van het centrum van Arnhem (postcode 6811 CX, gemeten via https://nl.distance.to/)? Dan hebben wij daar een bewijs van nodig: een brief van de Belastingdienst of een bankafschrift waarop uw naam, adres en de datum te zien zijn. De rest van de informatie mag u uiteraard onleesbaar maken.
 • Woont u meer dan 30 kilometer van Arnhem-Centrum, maar is uw werkgever maximaal 30 kilometer van het centrum van Arnhem gevestigd (postcode 6811 CX, gemeten via https://nl.distance.to/)? Vul dan de werkgeversverklaring in.
 • Kopie identiteitsbewijs – ter controle van de handtekening op het contract.
 • Kopie uittreksel KvK van maximaal 1 jaar oud – alleen als u niet particulier koopt of leaset.

Zorg ervoor dat u deze zaken bij de hand heeft als u de aanvraag indient. Op basis van uw aanvraag wordt bepaald of u voldoet aan de voorwaarden. Het H2-Stimuleringspakket wordt toegekend op basis van volgorde van aanvragen. Maximaal 90 waterstofrijders kunnen een H2-Stimuleringspakket ontvangen, dankzij een subsidie van gemeente Arnhem en provincie Gelderland. U krijgt het pakket daadwerkelijk toegekend als u heeft aangetoond dat de auto aan u is geleverd.

Start aanvraag

De velden met een * zijn verplichte velden

Persoonlijke gegevens
Hoe gaat u rijden (maak een keuze)?
Zakelijke rijder
De volgende gegevens hebben wij nodig om de korting op het tanken met u te verrekenen
vul het rekeningnummer in van degene (uzelf / uw organisatie) die de tankkosten betaalt via de tankpas. Op deze rekening wordt ook de korting verrekend.
Bij welke dealer / leasebedrijf heeft u de auto aangevraagd
Upload de volgende documenten
ter controle van de handtekening op het contract
alleen als u niet particulier koopt of leaset
als u een H2-Stimuleringspakket aanvraagt voor meer dan 1 auto
als u meer dan 30 kilometer van het centrum van Arnhem woont, maar uw werkgever wel in deze straal gevestigd is.
Een brief van de Belastingdienst of een bankafschrift volstaat, zolang uw naam, adres en de datum te zien zijn. De rest van de informatie mag u uiteraard onleesbaar maken.

Als u na het aanklikken van onderstaande knop ‘Aanvraag verzenden’ een bevestigingsmail van ons krijgt, is uw aanvraag goed verzonden. Ziet u geen e-mail in uw Inbox, controleer dan de map Ongewenste mail / Spam. Heeft u geen bevestigingsmail gekregen, start de aanvraag dan opnieuw.

Deel deze pagina: