Inhoud H2-Stimuleringspakket

Het H2-Stimuleringspakket van H2-Drive geeft 50% korting op het tanken van waterstof bij PitPoint in Arnhem en diverse andere voordelen. Het pakket aanvragen kan helaas niet meer; dit kon tot en met 24 juli 2020.

Korting op tanken

Heeft u uiterlijk 24 juli 2020 het H2-Stimuleringspakket aangevraagd en is uw aanvraag goedgekeurd? Dan krijgt u 50% korting op het tanken van waterstof, tot een maximum van € 3.000 korting. De 50% korting op tanken geldt alleen voor tankbeurten verricht met de door ons verstrekte H4-tankpas bij het tankstation van PitPoint aan de Westervoortsedijk 71 in Arnhem. Per maand betaalt u een bijdrage voor brandstof, gebaseerd op het verwachte brandstofverbruik. Na afloop van elk kwartaal (dus in de maanden april, juli, oktober en januari) wordt de 50% korting berekend en uitgekeerd.

Met het H2-Stimuleringspakket profiteert u bovendien gratis van de volgende voordelen:

  • Introductietraining waterstofauto. Met uitleg over de auto, techniek, reparatie, onderhoud en waterstof tanken inclusief een demonstratie. En een rijtraining door een instructeur. De introductietraining is met 1 tot 3 deelnemers en duurt een dagdeel. Door de coronapandemie kunnen we momenteel helaas geen introductietraining geven. In deze video ziet u hoe het tanken werkt.
  • Ophaalservice bij lege tank. Komt u stil te staan door een lege tank? Bel dan de alarmcentrale via 0570-200999. De alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar en zorgt dat u wordt geholpen, bijvoorbeeld door de dealer van uw automerk. U wordt naar het dichtstbijzijnde waterstoftankstation vervoerd. Van deze service kunt u maximaal 5 keer gebruikmaken naast die van het vervangend vervoer, alleen binnen Nederland.
  • Vervangend vervoer bij uitval tankstation. Dreigt uw brandstof op te raken omdat het tankstation in Arnhem (aantoonbaar) defect is en niet binnen 4 uur gereed? Bel dan ook met de alarmcentrale via 0570-200999. De alarmcentrale is dag en nacht bereikbaar en zorgt dat u wordt geholpen, bijvoorbeeld door de dealer van uw automerk. U krijgt maximaal 1 dag vervangend vervoer. Als u de vervangende auto langer wilt gebruiken, krijgt u 25% korting op het huurtarief. U kunt maximaal 5 keer van deze service gebruikmaken naast die van de ophaalservice bij stranding, alleen binnen Nederland.
  • Zomer- en wintercontrole.
  • Oplossingen voor bekende (en nu nog onbekende) problemen in de pioniersfase. 
  • Deelname aan Driver Behaviour Competitie. Een competitie waarin individuen of teams elkaar uitdagen als het gaat om rijgedrag en -prestaties. Om prestaties te kunnen meten krijgt u een registratie-unit in uw auto geplaatst. Eén keer per maand ontvangt u een scoreoverzicht met daarin een cijfer voor uw rijgedrag, brandstofverbruik, snelheid en een totaalcijfer. Ook ziet u hoe u scoort ten opzichte van andere deelnemers. Zo kunt u bovendien eenvoudig periodiek een sluitende rittenadministratie downloaden.
  • Lidmaatschap van de online H2-Community. Waarin waterstofrijders tips en ervaringen delen en actief geïnformeerd worden over H2-ontwikkelingen.

Voor het onderhoud van uw auto kunt u terecht in Arnhem bij een volledig op waterstof afgestemde werkplaats. Hier werken extra gespecialiseerde onderhoudsmonteurs. De werkplaats is voorzien van alle relevante faciliteiten en veiligheidsvoorzieningen, ook voor de wettelijk verplichte vierjaarlijkse controle van de waterstoftank.

Uw tankpas is tegelijk ook een ov-pas. U kunt deze pas dus ook gebruiken om met trein, bus en ander openbaar vervoer te reizen. Ook kunt u er een ov-fiets mee huren. De kosten voor het gebruik van ov en ov-fiets zijn wel voor uw eigen rekening.

Het H2-Stimuleringspakket heeft een looptijd van 5 jaar; deze periode gaat in op het moment dat u het pakket ontvangt.

Deel deze pagina: