Diverse leasemogelijkheden

Wilt u een waterstofauto leasen, dan kan dat op verschillende manieren. 

Full operational lease

Met full operational lease kiest u voor gemak. H4 Lease regelt alles rondom uw leaseauto, zoals:

  • Bestelling
  • Financiering, afschrijving en rente
  • Verzekeringen
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Brandstofbeheer
  • Bekeuringenbeheer

Uiteraard zijn deze componenten optioneel: samen met H4 Lease richt u uw leasecontract in.

Netto operational lease

Met netto operational lease houdt u zelf de controle over het beheer van de leaseauto. H4 Lease regelt de bestelling, de financiering en indien van toepassing de houderschapsbelasting. De verzekering, eventuele reparaties en andere zaken regelt u zelf. Deze leasevorm kunt u in overleg met H4 Lease uitbreiden met nog meer componenten.

Financial lease

Met deze leasevorm wordt uw hele auto gefinancierd. Alleen de verzekering en het onderhoud hoeft u zelf te regelen. In termijnen betaalt u de auto af, en ondertussen is deze uw eigendom. Met financial lease hoeft u niet vooraf een grote investering te doen. Daarnaast profiteert u van de fiscale voordelen die financial lease heeft.

Private Lease

Wilt u een nieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag? Een maandbedrag waar alles in zit behalve de brandstof? Ook dat kan via H4 Lease, natuurlijk met de volledige service van de dealer.

Kilometerlease

H4 Lease biedt een unieke oplossing als eerste in Nederland: betalen per kilometer: ‘kilometerlease’. Hierbij betaalt u maandelijks een vast deel vooraf en een variabel deel achteraf. In het vaste deel zijn kosten opgenomen zoals houderschapsbelasting, verzekering en een deel van het onderhoud en de afschrijving. Het variabele deel wordt iedere maand bepaald aan de hand van de daadwerkelijk gereden kilometers van de voorgaande maand. Deze kilometers worden automatisch gegenereerd, hiervoor hoeft u zelf geen kilometerregistratie bij te houden. U betaalt dus voor het daadwerkelijke gebruik van de auto. Rijdt u een maand minder kilometers? Dan betaalt u ook minder.

Voordeel kilometerlease: geen bijtelling
Voordeel van kilometerlease is dat er een bestuurdersidentificatie aan gekoppeld kan worden. Dan meldt iedere bestuurder zich aan met een tag. Periodiek levert H4 Lease een rapportage aan waarmee (interne) doorbelastingen gedaan kunnen worden. De gebruiker (bestuurder) betaalt. Er is in dit geval geen sprake van bijtelling omdat de auto gebruikt wordt voor zakelijk gebruik én er een sluitende rittenadministratie is. Wel kunt u de auto ook aanbieden aan medewerkers voor eigen gebruik. Zolang u hiervoor een marktconform kilometertarief doorberekent aan de gebruiker hoeft er geen bijtelling betaald te worden. Bijtelling geldt namelijk als een auto door de werkgever ter beschikking wordt gesteld aan de medewerker en de werkgever alle kosten voor de auto betaalt.

Meer info

H4 Lease informeert u graag gratis en vrijblijvend over de diverse leasemogelijkheden. U bereikt H4 Lease via 0570 - 200 999, info@h4.nl en de contactpagina van de H4-website: www.h4lease.nl/contact.

Deel deze pagina: