Diverse waterstofauto's

Op dit moment zijn er twee merken waterstofauto’s: de Hyundai Nexo en de Toyota Mirai. Maak snel een afspraak voor een proefrit. Heeft u een Volkswagen bedrijfswagen die nog niet op waterstof rijdt? Het bedrijf Century bouwt uw wagen om tot waterstofauto.

Nexo Totaal
Nexo Interieur
Nexo Velg
Hyundai Nexo

De Hyundai Nexo heeft de uitstraling van een semi-terreinwagen, maar is volledig emissievrij. Na 5 minuten tanken is de tank vol en kunt u 665 kilometer rijden. De Nexo accelereert in 9,2 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. En dat met een optimale rijervaring dankzij vele moderne functionaliteiten. Zoals verwarmbare stoelen, een dodehoekcamera en Remote Smart Park Assist. Bekijk ook eens deze review van de Nexo door InstaAutoVlog.

Meer info of kopen

Proefrit plannen
Mirai Totaal
Mirai Interieur01
Mirai Interieur02
Mirai Interieur03
Toyota Mirai

Ook de Toyota Mirai is volledig emissievrij. Met een volle tank waterstof kunt u 500 kilometer rijden. Het duurt zo’n 3 tot 5 minuten om de tank te vullen. De auto ligt stabiel op de weg en kent 4 royale zitplaatsen. De Mirai heeft bovendien intelligente veiligheidssystemen, zoals een dodehoekcamera en parkeerhulpcamera’s. Uw mobiele telefoon laadt u tijdens het rijden draadloos op. Bekijk ook eens deze review van de Mirai door InstaAutoVlog.

Meer info of kopen

Proefrit plannen
Volkswagen Bestelbus 2
Bedrijfswagens

Bedrijfswagens die op waterstof rijden komen ook in aanmerking voor het H2-Stimuleringspakket. Century in Hoogezand bouwt bedrijfswagens om tot waterstofauto’s. Ook verzorgen zij het onderhoud aan deze auto’s. Meer info of kopen

 

 

 

Tweedehands Totaal01
Tweedehands Interieur
Tweedehands Totaal02
Tweedehands

Waterstofauto’s zijn nog redelijk nieuw op de markt. Toch zijn er al tweedehands waterstofauto’s te koop. Zo verkoopt Ebby Road uit Eindhoven eerste generatie, gebruikte Toyota Mirai’s. Zie www.ebbyroad.nl. Ook Toyota Service Klumpers in Goor heeft enkele tweedehands Mirai's in de verkoop. Zie www.autoserviceklumpers.nl/toyota-waterstof-mirai

Meer info of kopen
Deel deze pagina: