H2-Drive | Moved by new energy

Save the date

12 december start H2-Drive

Minimaal 90 waterstofauto’s die in Arnhem en omgeving rijden. Voor dit unieke doel gaan diverse organisaties zich de komende tijd sterk maken. De start van dit project H2-Drive willen we graag met u vieren en delen. Op 12 december vanaf 15.00 uur, in Arnhem. Op deze middag hoort u meer over H2-Drive en kunt u de Hyundai Nexo en de Toyota Mirai bekijken. Meer informatie over het programma en de locatie versturen we u binnenkort.

Meld u alvast aan via deze pagina

* Verplichte velden

Tot ziens op 12 december

H2-Drive: korting op tanken en ontzorgingspakket

Het project H2-Drive stimuleert iedereen die in Arnhem en omgeving woont en/of werkt om een waterstofauto te gaan rijden en zo bij te dragen aan minder CO2-uitstoot. Hoe? Met korting op het tanken van waterstof én een aantrekkelijk ontzorgingspakket met bijvoorbeeld een ophaalservice als u een keer zonder waterstof komt te staan.
Gemeente Arnhem en provincie Gelderland, initiatiefnemers van dit project, hebben de uitvoering van H2-Drive neergelegd bij een consortium van partijen uit de regio, onder leiding van Stichting Kiemt. Op naar minimaal 90 waterstofauto’s voor 2022!